Image default

Заложна къща Хасково

5/5 - (1 vote)

Къде има  в заложни къщи в Хасково?

Ако имате финансови затруднения и имате някои предмети с висока стойност, може да помислите да посетите заложна къща в Хасково.  Заемите от заложна къща са по-достъпни от банковите заеми, особено когато имате нужда от бързи пари и са голяма помощ, защото няма да повлияят на кредитната ви история. Въпреки че те са първият вариант за много хора, които се нуждаят от капитал, все още има такива, които се чудят дали това е добра идея.

НАМЕРИ ЗАЛОЖНА КЪЩА С НАШАТА КАРТА 

ВИЖ ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ТУК

Как работят заемите в заложни къщи в Хасково?

За да получите залог, вие оставяте залог като обезпечение. Персоналът оценява стойността, състоянието и потенциала за препродажба на артикула, след което решава дали да предложи сума в замяна. Ако приемат, те си тръгват с парите и билет за заложна къща, които ще им трябват, за да си върнат предмета. Тъй като те са предоставили обезпечение, заемът от заложна къща не изисква банкова проверка или заверка.

Предметите, които могат да бъдат заложени, варират според магазина и местоположението. Стоките с високо търсене обикновено са:

  • Бижутерия
  • Музикални инструменти
  • Актуална електроника
  • Маркови телефони

След това те се връщат в рамките на договореното време, обикновено от 30 дни до няколко месеца, за да вземат артикула и да изплатят заема плюс такси и лихви. Таксите варират според държавата и може да включват такси за кандидатстване и оценка, плюс такси за застраховка и съхранение.

Предимства на заемите от заложните къщи

Заемите от заложните къщи могат да се харесат на потребители, които не отговарят на условията за конвенционален кредит. Те могат да струват по-малко от неустойка за закъсняло плащане с кредитна карта или такса за повторно свързване на комунални услуги и са по-осъществими от банкова полза поради своята непосредственост.

Няма законово изискване за плащане, така че вашите кредитни резултати няма да пострадат, нито събирачите на дългове ще ви тормозят или съдят, ако не го направите. Освен това има възможност за одобряване на заема, като се плаща само лихвата, което ще им позволи да възстановят залога в по-дълъг период от време, ако все още нямат пари да го изплатят.

 

ИмеАдресТелефон
Под Слон заложни къщи Симеоновградул. Драва 2, 6490 Симеоновград, България 087 748 9798
Под Слон заложни къщи Димитровградбул. Димитър Благоев 9, 6400 кв. Димитър Благоев, Димитровград, България 087 924 4100
Заложна Къщаул. „Република“ №49, 6304 ж.к. Република, Хасково, България 088 730 7297
София Комерс Заложни Къщи АДбул. Васил Левски, № 38 вх.А, ап.3, 6300 ж.к. Овчарски, Хасково, България 089 565 8700
ЗАЛОЖНА КЪЩА НИСКИ ЛИХВИпл. „Атлантически“ 1, 6300 Хасково Център, Хасково, България 087 643 4353
София Комерс Заложни Къщи АДул. „България“ 49, 6560 Тополовград, България 089 796 3230