Image default

Заложна къща Монтана

4.9/5 - (25 votes)

Как да намерим  заложна къща в Монтана?

Ако сте от Монтана и отчаяно се нуждаете от пари може да помислите за заем от заложна къща!

НАМЕРИ ЗАЛОЖНА КЪЩА С НАШАТА КАРТА

Как работят заложните заеми в Монтана ?

За разлика от личния заем, заложният заем може да бъде бърз начин за заемане на пари, защото не включва кредитна проверка или процес на кандидатстване. Сумата на вашия заем се основава на стойността на предмета, който залагате.

Например, ако имате марков телефон, можете да го занесете в заложна къща, където заложният агент ще определи неговата стойност. След като стойността бъде определена, заложната къща може да ви отпусне заем за сума, равна на оценената стойност на телефона.

Предимства на заеми от заложна къща

Заемите от заложни посредници могат да бъдат привлекателна опция, ако кредитът ви е лош и не можете да вземете традиционен заем.

За хора, които нямат банкова сметка или нямат към кого да се обърнат като съподписвач, заложните заеми могат да бъдат бърз източник на пари, тъй като не е необходима кредитна проверка.

Освен това кредитният ви рейтинг няма да бъде засегнат, ако не изплатите заема, и няма да се притеснявате, че получавате обаждания от събирачи на дългове. Последиците от неизплащането на заложен заем са, че заложната къща просто запазва това, което сте заложили.

Минуси на заемите в заложните къщи

Най-големият недостатък на кредита в заложна къща е неговата цена.

Лихвените проценти и разходите за финансиране на заемите от заложна къща обикновено са високи. Обичайно е да видите лихви между 5% и 25% на месец.

Друг недостатък е, че ако не върнете заема навреме, заложната къща може да продаде вещта ви. И няма да ви бъдат възстановени сумите, ако артикулът ви се продаде за повече от сумата на заема.

Някои заложни къщи начисляват и допълнителни такси за плащане на неща като съхранение, застраховка или подновяване на заема за нов срок.

Алтернативи на заемите от заложни къщи

Заемът от заложна къща Монтана може да не е подходящ за вас, но има редица алтернативи, които могат да ви осигурят бързите пари, от които се нуждаете. Ето някои, които трябва да имате предвид.

Онлайн заеми между физически лица. Онлайн заемите между физически лица идват от частни инвеститори, вместо от банки и кредитни съюзи. Ще трябва да попълните заявление и вашите възможности може да са ограничени в зависимост от вашия кредит.

Странична работа.  Ако искате допълнителни пари за помощ при спешна нужда или ежедневни разходи, страничната работа може да е точно това, от което се нуждаете.

Удължаване на срокове: Ако има опасност да не платите една или повече сметки навреме, обадете се на кредиторите си, обяснете ситуацията си и вижте дали можете да получите удължаване.

Помощ от някой близък. Ако нямате много пари, попитайте член на семейството или близък приятел дали можете да вземете пари назаем от тях. Ако тръгнете по този път, ще можете да избегнете скъпи лихви.

Предназначение

В действителност никога няма да се окажете в положението да трябва да заложите ценностите на вашето семейство. Но ако установите, че се нуждаете от бързи пари и смятате, че заемът от залог е най-добрият вариант, уверете се, че разбирате условията му и обмислете алтернативите, преди да продължите напред.

 

 

ИмеАдресТелефон
Заложна къща Магнум 77 ЕООДул. „Мария Димова“ 40, 3400 Монтана Център, Монтана, България 087 722 2083
Заложна къща Арвикаул. „Хан Аспарух“ 30, 3400 Монтана Център, Монтана, България 088 893 0896
София Комерс Заложни Къщи АДбул. „3-ти март“ 182, 3400 Монтана Център, Монтана, България 089 796 3247
ЗАЛОЖНА КЪЩА БУРОВМонтана, бул. Пейо Яворов ном.1, Бизнес Център Огоста, ет. 1 офис 102, 3400 Монтана Център, Монтана, България 096 305 119