Image default

Заложна къща Враца

4.8/5 - (23 votes)

Искате да намерите добра заложна къща във Враца?

Залог на автомобил в заложна къща във Враца

Ако живеете във Враца и решите да оставите колата си като залог, сравнете и прегледайте условията, които предлага всяка заложна къща в града, не само за лихвите, но и за състоянието и вида му.

НАМЕРИ ЗАЛОЖНА КЪЩА ВЪВ ВРАЦА С НАШАТА КАРТА

ВИЖ ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ТУК

 

Бижута, часовници или електронни артикули не са единствените предмети, които могат да бъдат заложени в случай на извънредна икономическа ситуация, за да получите малко ликвидност и да се измъкнете от проблеми, вашата кола също служи като залог и по този начин да получите залог за залог, според стойността на превозното средство.

Камиони, автомобили и мотоциклети, нови или употребявани, с или без вдлъбнатини, всяко превозно средство може да се предложи като залог в различните заложни къщи. Ако решите да заложите автомобила си, е необходимо да сравните и прегледате условията, предлагани от всяко заведение, не само за лихви или комисионни, но и за състоянието, модела и вида на автомобила, който планирате да оставите като гаранция и сумата, която могат да ви дадат.

Като всеки друг финансов продукт, прегледайте комисионните и допълнителните такси, които могат да бъдат начислени, например комисионна за оставяне на колата при охраната на заложната къща, плащане на застраховка срещу кражба в случай, че колата ви бъде взета, в допълнение към обикновена лихва за отпуснатия заем.

Предимство на този вид заем е, че те не изискват проверка на кредитната история, тъй като колата действа като обезпечение и ако финансирането не е изплатено, също няма влияние върху кредита, тъй като не се генерира отрицателен отчет или оценка. Въпреки това, ако клиентът изостане или просрочи плащанията, заложната къща държи колата като обезпечение и може да я задържи.

Ако планирате да заложите автомобила си, не е необходимо той да е в перфектно състояние, може да има малки щети или вдлъбнатини. За залога е необходим е само голям, малък талон на колата.

 

ИмеАдресТелефон
Заложна къща Валхрис, ж.к. Дъбникаж.к. Дъбника, с/у бл. 10 (сградата на Zum Kaiser BAR, 3005 ж.к. Дъбника, Враца, България 087 632 5352
София Комерс Заложни Къщи АДж.к. Младост 4, 3001 Медковец, Враца, България 089 676 3878
Заложна Къща 777улица „Стоян Кялъчев 9, 3000 Враца Център, Враца, България 089 666 0702
Заложна къща Валхрис, ж.к. Дъбникаж.к. Дъбника, с/у бл. 10 (сградата на Zum Kaiser BAR, 3005 ж.к. Дъбника, Враца, България 087 632 5352
Заложна къща Валхрисул. „Димитраки Хаджитошев“ 44, 3000 Враца Център, Враца, България 087 632 5355